Los Angeles Restauranger

I mina Santa Monica-kvarter

28 mars 2019

Om jag ska vara ärlig har mars varit en riktig rövmånad. Jag har knappt sett skymten av Magnus och varit tvungen att jobba på som vanligt, fast med en tvååring i hasorna. Jag har varit förkyld och det har regnat och haft sig. Har inte alls ridit tillnärmelsevis tillräckligt.

T-shirt från Monki ca 2010. Otroligt material!

Det har såklart också funnits ljusglimtar, som den här helgen, alla diskussioner med Friday Lab, glada stipendienyheter, syster på besök, förstfödde som fyllde nio OCH SÅ VIDARE. Men vardagen har ofta sugit. Jag älskar mina barn, men att höra ”Peppe!” 20 000 gånger om dagen när man försöker skriva lite gör ingen människa tillfredsställd med sitt arbetsliv.

MEN idag kändes det som om allting svängde! Träden på vår gata börjar få löv igen och buskarna blommar. Magnus fick en riktigt god nyhet och vi firade med pasta och rödvin. Bara en vecka kvar av tv-produktionen och sen börjar spring break. Vi funderar till och med att åka nånstans på semester.

När vi ändå är inne på bildmatreial tänkte jag passa på att publicera några bilder från vår närmiljö.

Så här ser till exempel huset vi bor i ut. När vi flyttade in visste jag ingenting om LA eller Santa Monica och hade försökt bilda mig en uppfattning om området genom Google Earth. Var ganska säker på att det fanns en pool i huset. Insåg inte att det fanns en gigantisk pool i form av Stilla havet så nära.

Det här är ett kvarter västerut från oss. Majlis är på väg på middag med några vänner.

För att komma till restaurangen passerar man bland annat Shangri-La, ett anrikt art deco-hotell. Perfekt för att ta en drink i solnegången. Också bra happy hour.

På andra sidan gatan ser det ungefär så här ut kring sju på kvällen den här tiden på året.

Jösses vilket ostrukturerat inlägg, men så här får det bli ibland. En är ju bara människa.

Varma kvällar i Santa Monica
Två timmar från LA

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply MC 29 mars 2019 at 08:54

  Så fint! Spenderade en vecka på Shangri-La med min då två-åring för några år sedan. Älskar området ni bor i😍
  Känner igen det där med 20000 gånger. Spelar ingen roll hur mycket man älskar dem, man blir knäpp ändå. Ända tills de somnat för då börjar man ju direkt sakna tjatet som den galna person man blir när man blir förälder.
  Klart ni ska åka på semester! Låter härligt. Trevlig helg!

  • Reply Peppe Öhman 30 mars 2019 at 14:46

   Så fint att du hängt en hel vecka i våra knutar <3

  Leave a Reply