Okategoriserade

Katt i familjen

28 mars 2019

Hur går det med katterna då? Undrar kanske ingen, men jag tänkte ändå berätta. Det går bra! Tydligen bär nästan alla hittedjur i LA (världen?) på svampinfektionen ringorm som även smittar människor. När vår kompis och veterinär Sofie gav oss katterna trodde hon att de fått medicin och var friska, men det visade sig vara en villfarelse och snart hade alla i familjen (utom Magnus) utslag. Katterna åkte tillbaka till veterinärkliniken för att nli botade och vi smetade på salva på våra utslag.

Trots att vi inte haft katterna så länge saknade vi dem och när Magnus en eftermiddag överraskades oss med att komma hem med dem igen blev Vidar så glad att han grät en skvätt. Tänk att man kan fästa sig vid djur så fort.

Majlis går omkring och bär på Katniss. Hon är inte alltid helt nöjd med det, men låter Majsan hållas. Sen när Majlis somnar lägger katten sig alltid bredvid barnet. Tänker att det är ett klockrent, men också mycket gulligt, tecken på stockholmssyndromet.

Simon är mer tydlig i att han inte vill att ramdom barn går omkring och bär på honom, men han brukar lägga sig i mitt knä när jag sitter och jobbar. De senaste dagarna har han också kommit när jag ropat på honom. På det stora hela är jag väldigt nöjd över att vi tog steget att bli husdjursägare.

Söndagslistan på en måndag
Kom ihåg att rösta i riksdagsvalet

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sandra 28 mars 2019 at 21:51

    Ooooh här kommer en million dollar question : Ropar du Sajmon eller Simon?

    • Reply Peppe Öhman 30 mars 2019 at 14:46

      SIMON! (Förgrymmade ONGE!)

    Leave a Reply