Okategoriserade

Söndagslistan på en måndag

1 april 2019

VECKANS BÄSTA: Måste ha varit ridlektionen i fredags. Både den och insikten att jag INTE hade bråttom hem. Ja och så var Magnus hemma nästan hela dagen så jag var inte ensam med en tvååring. (Efter att ha skrivit det här läste jag Elin Rencks blogg (aldrig träffat kvinnan, men vill det). Hon är hemma med FYRA barn under sex med en man som är borta flera veckor åt gången. Backar skamset ur rummet nu).

VECKANS SÄMSTA:
Att jobba medan en annan person oavbrutet skriker ”PEPPE!” i mitt öra.

VECKANS FÖR BRA FÖR ATT VARA SANT:
Det går så bra för Magnus på jobbet att vi kan åka på semester under Spring Break. Jag håller redan på att forska i platsen jag vill åka till. Magnus har en annan drömdestination och jag har sagt att jag gärna åker dit om han kommer med ett bra hotellförslag. Det kommer han inte att göra.

VECKANS TRÄNING:
Ja, mars har verkligen inte varit träningens månad. Har på sin höjd ridit en gång i veckan och sprungit lika lite.

VECKANS GODASTE:
Var det den här eller förra veckan jag åt den här pastan? Tänker ofta tillbaka på den och hur stark min kärlek fortfarande är.

VECKANS FUNDERING:
Vid sidan om riksdagsvalet, klimatförändringen och Brexit (vi läste på och förklarar vad det är frågan om i Magnus och Peppes podcast som kommer upp alldeles strax) har jag handen på hjärtat mest funderat på exakt när Magnus kommer hem från jobbet och hur jag snart måste få komma ut och springa.

VECKANS SERIE:
Sopranos, The Good Fight, Fleabag och Better Things.

I HELGEN:
Vi var ovanligt sociala den här helgen. På lördagen åt vi frukost nere på stranden med en bekant och samma eftermiddag/kväll hängde vi oss några kompisar i grannskapet. På söndagen träffade vi våra enda finska kompisar i LA.

JUST NU:
Sitter och funderar på när Magnus ska komma hem. Hinner kanske ut en sväng innan det blir mörkt? Borde tvätta kläder. Borde bada Majlis. Borde skaffa mig ett bättre tålamod. I Friday Lab pratar vi om att borde är ett ord som helst inte ska användas, men jag har så svårt att säga: jag VILL tvätta kläder.

Livet & LA + The Way We Play!
Katt i familjen

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Hanna 1 april 2019 at 23:51

  Hjälp nu slog det mig att du kanske inte heller kommer ha ett RSS-flöde? Vill tex läsa Elins blogg men den kommer inte in i min läsare pga detta. Eller så kanske de gjort om sen jag testade senast. HOPPAS!

  I övrigt: grattis till TWWP för en jättebra rekrytering. Och till dig förstås.

 • Reply Ninnie 2 april 2019 at 03:14

  Kanske snarare ”jag vill ha rena kläder” än ”jag vill tvätta”?

  • Reply Peppe Öhman 2 april 2019 at 17:45

   Ja, det har du faktiskt helt rätt i.

 • Reply Jessica 2 april 2019 at 12:40

  Jag är ganska säker på att Elin har nanny…

  • Reply Peppe Öhman 2 april 2019 at 17:46

   Ja, herregud! Det måste hon ha. Tänkte inte ens på det, men du har såklart rätt.

  Leave a Reply